Hírek

Találkozzunk Velencén július 14.-én és Fonyódon július 15.-én!

2018.07.09.
Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a július 14.-én Velencén az Esztrád Színházban, július 15.-én Fonyódon a Sacravia Nyári Színházban megrendezendő fergeteges szenegáli showt és kulturális programot!
ABDOUL CAMARA, az apáról fiúra szálló hagyományőrző folklór show többszörös díjnyertes művészeti vezetője, a dakari Nemzeti Színház világot járó táncművésze és társai fantasztikus produkcióval készülnek az alkalomra. Akrobatikus motívumok, djembe dob show, tüzes mágikus tánc, ismeretlen hangszerek fognak felülmúlhatatlan hangulatot varázsolni a színházba 20:30 órától, 18 órai kezdettel pedig ízelítőül, élő dobszóval kísért afro tánc kurzus fogja megalapozni az egzotikus hangulatot mindkét helyszínen. Sőt, Velencén már 17 órától hangszerbemutatót is tartunk!
 
Egy kis ízelítő a műsorból ide kattintva tekinthető meg.
 
A nyugat-afrikai zenén, hangszereken, kultúrán túlmenően keveset vagy szinte semmit sem tudunk Szenegálról, a Teranga országáról, ahonnan a kitűnő művészek is érkeznek. A szó jelentése vendégszeretet, ami jellemző Afrika legnyugatibb, óceánparti országára. Hét UNESCO Világörökségi helyszínnel (Saloum Delta Nemzeti Park; Gorée-sziget; Saint- Louis történelmi szigete) Rózsaszín-tóval, több milliós madár rezervátummal, változatos állatvilággal, rendkívül gazdag zenei világgal büszkélkedhet ez a békés és kellemes ország ahová már Te is könnyen elutazhatsz az Utazz Afrikába Utazási Iroda bármelyik magyar idegenvezetéssel zajló kis csoportos útjának keretében!